Yeşil Sol Parti, Erzurum Karaçoban'da DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, ESP Eş Genel Başkanı Özlem Gümüştaş ve Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar’ın katılımıyla seçim bürosu açtı.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, HDK Eş Sözcüsü Esengül Demir, TÖP Eş Sözcüsü Perihan Koca, İzmir’de büro açılışı ve aday tanıtımı etkinliklerine katıldı.
DTK Eşbaşkanı Berdan Öztürk, Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın, DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, EHP Genel Başkanı Hakan Öztürk’ten oluşan heyet, İdil ve Şırnak’ta seçim çalışmalarına katıldı.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, HDK Eş Sözcüsü Esengül Demir ve TÖP Eş Sözcüsü Perihan Koca Aydın’da Yeşil Sol Parti’nin seçim bürosu açılışına katıldı.
Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar ve beraberindeki heyet Van ve Ağrı’da seçim çalışması yürütüyor.
Yeşil Sol Parti’nin Kızıltepe’deki seçim bürosunun açılışına çok sayıda yurttaş katıldı.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, HDK Eş Sözcüsü Esengül Demir, TÖP Sözcüler Kurulu Üyesi Perihan Koca ve adaylarımız Antalya ve Denizli’deydi.
Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar, DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, ESP Eş Genel Başkanı Özlem Gümüştaş'ın dahil olduğu heyet Van ve Hakkari’de seçim çalışmalarına katıldı.
Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın bugün İzmir’de aday tanıtımına katılırken, Çiğdem Kılıçgün Uçar ise Aydın’da büro açılışına katıldı.
İzmir Menemen’de Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar’ın katılımıyla seçim bürosu açılışı gerçekleşti.
Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü İbrahim Akın, Parti Sözcümüz Ebru Günay ve milletvekili adaylarımız Bursa’da seçim bürosu açılışına katıldı.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, kayyım darbesiyle görevinden alınan Mardin Belediye Eşbaşkanımız Ahmet Türk, milletvekillerimiz ve adaylarımız adalet nöbetindeki Emine Şenyaşar’ı ziyaret etti.
Yeşil Sol Parti'nin milletvekili adaylarının tanıtımı Ankara İnşaat Mühendisleri Odası’nda yapıldı.
Yeşil Sol Parti Kadın Aday Tanıtımı Ankara İnşaat Mühendisleri Odasında gerçekleştirildi.
Yeşil Sol Parti ile yürüttüğümüz seçim çalışmaları kapsamında bugün de Yüksekova, Malatya ve Elazığ’da seçim bürosu açılışı gerçekleştirdik.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, Yeşil Sol Parti'nin Esenyurt’taki seçim bürosunun açılışında konuştu.