Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, selden dolayı can kayıplarının yaşandığı Urfa’da açıklamalarda bulundu.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Hatay’da depremin 40’ıncı günü dolayısıyla gerçekleştirilen anma etkinliğine katıldı.
Parlamentolar Arası Birlik (IPU) Genel Kurulu’nun 146. Oturumları Bahreyn'de 11-15 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonumuz, partimiz hakkında açılan kapatma davasının 14 Mayıs seçimlerinden sonraki bir tarihe bırakılması için bir kez daha AYM’ye başvuruda bulundu.
HDP Kapatma Davasına karşı dün yapılan uluslararası destek ve dayanışma açıklamaları.
Grup Başkanvekilimiz Meral Danış Beştaş, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
İstanbul Newroz deklarasyonu ve programı Taksim'de yapılan basın toplantısıyla açıklandı.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, İstanbul Newroz programının açıklandığı toplantıda konuştu.
Parti yetkililerimizle birlikte DTK, DBP, Barış Anneleri, Kürdistani İttifak bileşenleri, Yeşil Sol Parti ve TJA temsilcileri tarafından Dicle Fırat Kültür Merkezinde 2023 Newroz deklarasyonu açıklandı.
Çocuk Komisyonu Eş Sözcülerimiz Nuray Türkmen ve Hüseyin Kaçmaz, deprem ve çok gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonumuz, Bursa’da Amedspor’a yönelik yapılan saldırılara ilişkin sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda devam eden tartışmalara ilişkin açıklama yaptı.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, Kadın Meclisimizin 8 Mart programları kapsamında Hatay’da deprem bölgelerini ziyaret etti.
Eğitim Politikaları Komisyonu Eş Sözcümüz Gülistan Kılıç Koçyiğit ve Antalya Milletvekilimiz Kemal Bülbül Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenledi.
Parti Sözcümüz Ebru Günay, Genel Merkezimizde düzenlediği haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.