DİSK Heyeti, Yeşil Sol Parti Eş Sözcüleri Çiğdem Kılıçgün Uçar ve İbrahim Akın'ı Mecliste ziyaret etti.
4’üncü Olağanüstü Kongremiz, yeni eş genel başkanlar ve parti organlarının seçilmesiyle tamamlandı.
Yürüttüğü aktif çalışmaları yeni dönemde Yeşil Sol Parti’ye devretmeye hazırlanan partimizin 4’üncü Olağanüstü Kongresi Ankara'da gerçekleştirildi.
Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar ve beraberindeki heyet, ifade vermek için gittikleri Van’dan dönerken yaşamını yitiren Barış Anneleri Perişan Akçelik ve Adalet Safalı'nın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.
Urfa’da yapılan açıklamaya Yeşil Sol Eş Sözcüleri Çiğdem Kılıçgün Uçar & İbrahim Akın, DTK Eşbaşkanı Berdan Öztürk ve DBP Eş Genel Başkanları Saliha Aydeniz & Keskin Bayındır katıldı.
Yeşil Sol Parti Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın, Yeşil Sol Parti Milletvekili Ömer Öcalan'ın saldırıya uğramasına ilişkin açıklaması.
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonumuz, skandal bir dilekçeyle Kobanî Kumpas Davasına müdahil olmak isteyen Diyanet İşleri Başkanlığı hakkında suç duyurusunda bulundu
Yeşil Sol Parti Eş Sözcüsü Çiğdem Kılıçgün Uçar, Demokratik Yerel Yönetimler Kadın Kurulumuz ile birlikte kayyım atamalarının yıl dönümü nedeniyle Amed'de yapılan açıklamada konuştu.
Heyetimiz Nevşehir Hacıbektaş'ta düzenlenen Hacı Bektaş-ı Veli anma etkinliğine katıldı.
Çocuk Komisyonumuz, çocukların başta Diyarbakır olmak üzere tüm Kürt coğrafyasında yaşadıkları sorunları tespit etmek ve çözüm politikaları üretmek amacıyla “Diyarbakır Çocuk Raporu” hazırladı.
Bugün gerçekleştirilen Parti Meclisi toplantımızda kongre tarihimiz netleşmiştir.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Parti Meclisi toplantımızın açılışında konuştu.
Yeşil Sol Parti Gençlik Meclisi, yeni döneme ilişkin Ankara'da toplandı.
Ekonomi ve Tarım Komisyonundan Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcımız Rıdvan Turan, ekonomideki son gelişmelere ve orman yangınlarına ilişkin basın toplantısı düzenledi.
HDP ve Yeşil Sol Parti’nin seçimlerden sonra başlattığı eleştiri-özeleştiri süreci ve yeniden yapılanma çalışmalarının ikinci aşaması olan halk toplantıları tamamlandı.