Ekonomi ve Tarım Komisyonundan Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcımız Rıdvan Turan, kurdaki artış ve ekonomideki son gelişmelere ilişkin basın toplantısı düzenledi.
HDP ve Yeşil Sol Parti'nin Parti Meclisleri, seçim sonuçlarını, yenileme ve dönüşüm sürecini değerlendirmek ve politik mücadele hattını belirlemek üzere Ankara'da toplandı.
Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Mithat Sancar, Medya Haber'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Parti Sözcümüz Ebru Günay, yeniden yapılanma süreci ve netleşen takvime ilişkin Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenledi.
Yeşil Sol Parti Eş Sözcüleri Çiğdem Kılıçgün Uçar & İbrahim Akın ile Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Genel Merkezimizde seçimlere ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan ve yerine kayyım atanan Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkanımız Ahmet Türk, Diyarbakır'da sivil toplum örgütü temsilcileri ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, Kürt siyasetçi Ahmet Türk, Yeşil Sol Parti ve HDP yöneticileri ile Yeşil Sol Parti milletvekilleri Diyarbakır’da basın emekçileriyle bir araya geldi.
Eş Genel Başkanlarımız ve Yeşil Sol Parti Eş Sözcüleri, partimiz ile Yeşil Sol Parti'nin 28 Mayıs'taki ikinci tur seçime ilişkin tutumunu açıkladı.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, Gözaltında Kayıplara Karşı Mücadele Haftası kapsamında Gazi Mezarlığında yapılan anmada konuştu.
Seçim Takip Koordinasyon Merkezi Sözcümüz ve YSK temsilcimiz Mehmet Rüştü Tiryaki, seçim tutanaklarında görülen usulsüzlüklere ilişkin açıklama yaptı.
Yeşil Sol Parti'nin, oylarının çalınmasıyla sonuçlanan usulsüzlükler yapıldığını tespit ettiği seçim bölgeleri.
Seçim Takip Koordinasyon Merkezi Sözcümüz ve YSK temsilcimiz Mehmet Rüştü Tiryaki, seçim işlemlerinde gelinen son duruma ilişkin açıklama yaptı.
Eş Genel Başkanlarımız ile Yeşil Sol Parti Eş Sözcüleri, Genel Merkezimizde seçim sonuçlarına ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Seçim Takip Koordinasyon Merkezi Sözcümüz ve YSK temsilcimiz Mehmet Rüştü Tiryaki, veri manipülasyonuna ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Seçim Takip Koordinasyon Merkezi Sözcümüz ve YSK temsilcimiz Mehmet Rüştü Tiryaki Genel Merkezimizde açıklanan verilere, manipülasyona ilişkin basın açıklaması yaptı.
YSK temsilcimiz Mehmet Rüştü Tiryaki, açıklanmaya başlanan verilere ve sandık güvenliğine ilişkin Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenledi.