Emek ve Sosyal Politikalar Komisyonundan Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcımız Şaziye Köse, Ekonomi ve Tarım Komisyonundan Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcımız Rıdvan Turan ve parti yöneticilerimizden oluşan heyetimiz Amasra’da incelemelerde bulundu.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Dış İlişkiler Komisyonu Eş Sözcümüz Feleknas Uca, Strazburg Temsilcimiz Faik Yağızay ve Berlin Temsilcimiz Leyla İmret'ten oluşan heyetimiz, Avrupa Sosyalistler Partisi'nin kongresine katılmak üzere Almanya'daydı.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, Iğdır'da il binamız önünde düzenlenen halk buluşmasında konuştu.
Deniz Poyraz Davasının görülmesine İzmir 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesinde devam ediliyor.
İzmir İl Örgütümüze 2021'de yapılan saldırı ve Deniz Poyraz yoldaşımızın katledilmesine ilişkin davanın 5’inci duruşması İzmir 6’ıncı Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.
Grup Başkanvekilimiz Meral Danış Beştaş, Meclis'te basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
İzmir il binamıza 2021'de yapılan silahlı saldırı ve Deniz Poyraz yoldaşımızın katledilmesine ilişkin görülen davanın 5’inci duruşması İzmir 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülüyor.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Eğitim Sen Genel Başkanı Necla Kurul ve beraberindeki sendika temsilcileriyle Genel Merkezimizde bir araya geldi.
Grup Başkanvekillerimiz ve milletvekillerimiz, vekilimiz Habip Eksik'e uygulanan kolluk şiddetine ilişkin Meclis Başkanlığı önünde açıklama yaptı.
Parti Sözcümüz Ebru Günay, Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenleyerek güncel gelişmeleri değerlendirdi.
Kürt sorununun demokratik çözümünü engellemeye ve savaşı derinleştirmeye yönelik Öcalan’a karşı gerçekleştirilen uluslararası komplo, 24’üncü yılında birçok kentte protesto edildi.
Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Mithat Sancar, 5’nci Büyük Olağan Kongremizde oluşturulan 43 kişilik Danışma Kurulu ile İstanbul'da bir araya geldi.
Parti Sözcümüz Ebru Günay, Meclis Başkanvekilimiz Nimettulah Erdoğmuş, Grup Başkanvekilimiz Meral Danış Beştaş, milletvekillerimiz Ayşe Sürücü, Nusrettin Maçin, parti yöneticilerimiz ve Barış Anneleri, Emine Şenyaşar’ı ziyaret etti.
Gençlik Meclisi Sözcümüz Dersim Dağ, Diyarbakır’da açıklama yaparak gençlik gündemlerini değerlendirdi.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, dün başlayan Kars programı kapsamında bu sabah Kars’taki yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, Batman’da il binamız önünde yapılan halk buluşmasında konuştu.