Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, Erzurum Karayazı’da düzenlenen halk buluşmasında konuştu.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Mardin’deki programının ikinci gününde Nusaybin’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, Ardahan’da halk buluşmasına katıldı.
Parti Sözcümüz Ebru Günay, Merkez Yürütme Kurulu toplantımıza verilen arada Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenledi.
Kimyasal silah kullanımına karşı Şırnak Silopi ve İstanbul'da İstiklal Caddesi’nde “Kimyasal Silahlara Karşı İnsanlık Yürüyüşü”nde binlerce kişi toplandı.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Ankara İl Örgütümüz tarafından düzenlenen dayanışma etkinliğinde konuştu.
Gençlik Meclisi Sözcümüz Dersim Dağ, Genel Merkezimizde yaptığı basın toplantısıyla gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, TTB Merkez Konseyi 2’inci Başkanı Ali İhsan Ökten ve Genel Sekreter Vedat Bulut ile Genel Merkezimizde bir araya geldi.
Buldan ve Sancar, Almanya Dışişleri Bakanlığı Güneydoğu Avrupa, Türkiye, Avrupa Konseyi ve AGIT Ülkelerinden Sorumlu Direktörü Susanne Schütz ile bir araya geldi.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan ve Grup Başkanvekilimiz Saruhan Oluç, Mezopotamya Ajansı ve JİNNEWS Ankara bürolarını ziyaret etti.
Grup Başkanvekilimiz Saruhan Oluç, TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.
Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Mithat Sancar, Brezilya Devlet Başkanlığına seçilen Lula Da Silva’ya kutlama mesajı gönderdi.
Engelliler Komisyonumuz Diyarbakır’da düzenlediği panel ile “Engelliler İçin Yeni Bir Yaşam Mümkün” kampanyamızı başlattı.
Dış İlişkiler Komisyonumuz Ortadoğu’daki gelişmeleri ele almak amacıyla, Ortadoğu ülkelerindeki siyasetçiler, STK temsilcileri ve gazetecilerle online toplantı gerçekleştirdi.
Alevi kurumlarının temsilcileri, Cemevleri ile yasa değişikliği teklifi görüşmeleri öncesinde Grup Başkanvekilimiz Saruhan Oluç'u ziyaret etti.
Parti Sözcümüz Ebru Günay Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.