Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar ve milletvekillerimizden oluşan heyetimiz TTB’ye dayanışma ziyaretinde bulundu.
Grup Başkanvekilimiz Meral Danış Beştaş TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, partimizin düzenlediği “İslam’da Emek, Barış ve Adalet” kampanyasının başlatıldığı etkinlikte kampanya ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Ekonomi ve Tarım Komisyonundan Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcımız Rıdvan Turan, Emek Komisyonu Eş Sözcümüz Cemalettin Yüksel ve Emek Komisyonu üyelerinden oluşan heyetimiz kot atölyesi işçileri ve Dev Yapı İş Sendikası'nı ziyaret etti.
Grup Başkanvekilimiz Saruhan Oluç ve beraberindeki heyet, saldırıya uğrayan Hakkari Milletvekilimiz Sait Dede’yi ziyaret ederek kentte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
İl Eşbaşkanlarımız siyasal gelişmeleri ve önümüzdeki dönem çalışma programını değerlendirmek üzere Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Mithat Sancar başkanlığında bir araya geldi.
Kadın İl Eşbaşkanlarımız, yeni dönem politik mücadele hattını belirlemek üzere Genel Merkezimizde toplandı.
Ekonomi Komisyonu üyelerimiz Rıdvan Turan, Dilan Dirayet Taşdemir, PM üyelerimiz ve Ankara İl yöneticilerimizden oluşan heyet Haymana’daydı.
Grup Başkanvekilimiz Meral Danış Beştaş, Semra Güzel hakkında devamsızlık gerekçesiyle hazırlanan Başkanlık Tezkeresinin Anayasa ve Adalet Karma Komisyonunda başlayan görüşmelerinde konuştu.
Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Mithat Sancar, Irak Cumhurbaşkanlığına seçilen Latif Reşid’e kutlama mesajı gönderdi.
Parti Sözcümüz Ebru Günay, Genel Merkezimizde düzenlediği haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Ekonomi ve Tarım Komisyonundan Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcımız Rıdvan Turan, 2023 Bütçe görüşmelerine ilişkin TBMM’de basın toplantısı düzenledi.
Parlamentolar Arası Birlik (IPU) Genel Kurulu’nun 145. Oturumu Ruanda’da 11-16 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.
Grup Başkanvekilimiz Saruhan Oluç, TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek gündemi değerlendirdi.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, Denizli 4’üncü Olağan İl Kongremizde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Yeşil Sol Parti, “Buradayız, birlikte kazanacağız” sloganıyla 2’nci Olağanüstü Kongresi'ni Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştiriyor.