DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır ve Diyarbakır İl Eşbaşkanı Hayrettin Altun’un tutuklanması üzerine Diyarbakır Adliyesi önünde yapılan açıklama.
Milletvekillerimiz tecride karşı Adalet Bakanlığı önünde başlattığımız adalet nöbetinin engellenmesini protesto etmek için Meclis’te açıklama yaptı.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar ve DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz’in katılımıyla Batman’da “Yoksulluğa, Savaşa ve Tecride Hayır” mitingimizi düzenledik.
Gençlik Meclisimiz İstanbul'da 3. Büyük Konferansını gerçekleştirdi.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, DTK Eş Başkanı Berdan Öztürk ve milletvekillerimizin katılımıyla Adana’da “Adalete Çağrı” mitingimizi düzenledik.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Diyarbakır'da DBP'ye dayanışma ziyaretinde bulundu.
Gençlik Meclisimiz 3. Büyük Konferansını gerçekleştirdi.
İmralı'da devam eden mutlak tecride ilişkin milletvekillerimizin Adalet Bakanlığı önünde başlattığı eylem üçünce gününde devam etti.
Parti heyetimiz, Libya Gelecek Hareket Partisi’nin daveti üzerine Libya’ya ziyaret gerçekleştirdi.
Grup Başkanvekilimiz Saruhan Oluç, açıklanan asgari ücret rakamına ilişkin Meclis'te basın toplantısı düzenledi.
Milletvekillerimiz Sezai Temelli, Remziye Tosun, Dilan Dirayet Taşdemir, Şevin Coşkun, Abdullah Koç ve Berdan Öztürk'ün dilekçesi.
Sayın Öcalan üzerinde devam eden mutlak tecride ilişkin milletvekillerimizin Adalet Bakanlığı önünde başlattığı eylem ikinci gününde devam etti.
Sayın Öcalan üzerinde devam eden mutlak tecride ilişkin milletvekillerimiz Adalet Bakanlığı önünde eylem başlattı.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar ve Dış İlişkiler Komisyonu Eş Sözcümüz Feleknas Uca, Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor ile Genel Merkezimizde bir araya geldi.
Eş Genel Başkanlarımız, milletvekillerimiz, ittifak ve bileşen partilerimizin temsilcileri ve STK temsilcileri, İstanbul İl Eşbaşkanımız Ferhat Encü ve tutsak ailelerine yapılan saldırıyı protesto etti.