Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Parti Meclisimizin açılışında yaptığı konuşmada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Engelliler Komisyonu Eş Sözcümüz Hatice Betül Çelebi ve komisyon üyesi milletvekilimiz Hüseyin Kaçmaz, yeni eğitim ve öğretim yılında engelli öğrencilerin sorunlarına ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Kadın Meclisimiz, yeni dönem politik mücadele hattını belirlemek üzere Genel Merkezimizde toplandı.
Parti Sözcümüz Ebru Günay, Genel Merkezimizde haftalık olağan basın toplantısı düzenleyerek güncel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, DEP Milletvekili Mehmet Sincar için Mardin’de mezarı başında yapılan anmaya katıldı.
Milletvekilimiz Semra Güzel’in gözaltına alınmasına ilişkin Grup Başkanvekilimiz Saruhan Oluç ve milletvekillerimiz Çağlayan Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı.
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonu üyelerimiz, İzmir Milletvekilimiz Serpil Kemalbay, İHD, ÖHD ve İzmir Barosu temsilcilerinden oluşan heyet Kırıklar Cezaevindeydi.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar’ın katılımıyla Silopi Newroz Alanı'nda 1 Eylül Dünya Barış Günü mitingimizi düzenledik.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan’ın katılımıyla Van'da 1 Eylül Dünya Barış Günü mitingi düzenledik.
Parti heyetimiz, ÖHD ve İHD üyesi avukatlar ile birlikte Sincan Kadın Cezaevi ve Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi idaresiyle cezaevlerinde yaşanan sorunlara dair görüşme gerçekleştirdi.
Grup Başkanvekilimiz Meral Danış Beştaş, TBMM'de basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Alevi çatı örgütleri Genel Merkezimizi ziyaret ederek Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar başkanlığındaki heyetimizle görüştü.
Parti Sözcümüz Ebru Günay, MYK ve PM üyelerimiz ile Şırnak, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Batman Urfa il ve ilçe yöneticilerimizin katılımıyla İdil'de açıklama yaptık.
Hukuk ve İnsan Hakları Komisyonumuz, cezaevlerinde yaşanan sorunlara ilişkin Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenledi.
Parti Sözcümüz Ebru Günay, Diyarbakır’da haftalık olağan basın toplantısı düzenleyerek güncel gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Çocuk Komisyonu Eş Sözcümüz Hüseyin Kaçmaz, Kuzey ve Doğu Suriye’ye yönelik saldırılarda yaşanan çocuk ölümlerine ilişkin basın toplantısı düzenledi.