Dış İlişkiler Komisyonu Eş Sözcülerimiz Uca ve Özsoy, uluslararası birçok kurum, örgüt ve şahsiyete Nae São Paulo gemisinin durdurulması için acil harekete geçme çağrısında bulundu.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, katliam gibi kazanın yaşandığı Derik’te hayatını kaybedenlerin taziyesine katıldı.
Parti Sözcümüz Ebru Günay, Grup Başkanvekilimiz Meral Danış Beştaş, DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz ile Mardin ve Diyarbakır yöneticilerimizin bulunduğu heyetimiz trafik kazasının ardından Derik’te inceleme ve gözlemlerine dair basın toplantısı düzenledi.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, Hakkari’de düzenlenen halk buluşmasında konuştu.
Heyetimiz, Şenyaşar ailesinin Urfa Adliyesi önünde 530’uncu gününe giren adalet nöbetini ziyaret etti.
Kayyım Darbesinin 3’üncü yıl dönümünde Amed’de açıklama yaptık.
Engelliler Konfederasyonu heyetini Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Eş Genel Başkan Yardımcımız Tuncer Bakırhan ve Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran karşıladı.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar ve beraberindeki heyetimiz 59’uncu Ulusal 33’üncü Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliklerine katıldı.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Hatay ve ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirip emek ve meslek örgütleri ile STK ve siyasi parti temsilcileriyle buluştu.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Hatay ve ilçelerinde esnaf ziyaretleri, halk buluşmalarına katıldı.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, MYK ve PM üyelerimiz, milletvekillerimiz ile birlikte Manisa ve ilçelerinde halk buluşmaları gerçekleştirdi.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar, Konya’nın Kulu ve Cihanbeyli ilçelerinde esnaf ve tarım emekçileri ziyareti ile halk buluşmaları gerçekleştirdi.
Ekonomi ve Tarım Komisyonundan Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcımız Rıdvan Turan, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında ekonomideki son gelişmeleri değerlendirdi.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan İstanbul'da "Çözüm Biz'de Savaşlara ve Sömürüye Hayır" şiarıyla düzenlediğimiz mitingde konuştu.
Eş Genel Başkanımız Mithat Sancar ve beraberindeki heyet, Diyarbakır’da Kürt partilerine yaptığı ziyaretler kapsamında gittiği KDP-T’de basın açıklaması yaptı.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, MYK, PM üyelerimiz, milletvekillerimiz, il ve ilçe yöneticilerimizden oluşan heyetimiz, İstanbul'da bulunan Damal Dernekleri Federasyonu ve Erenler Cemevi'ni ziyaret etti.