Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran ve beraberindeki heyetimiz Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmaları kapsamında Dersim'deydi.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran ve beraberindeki heyetimiz Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmaları kapsamında Adıyaman'daydı.
Kadın Meclisi Sözcümüz, milletvekillerimiz, Kadın Koordinasyonu üyelerimiz ile Kadın Meclisi üyelerimiz ve İl Kadın Meclisi üyelerimizden oluşan kadın heyeti Urfa'daydı.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran ve beraberindeki heyetimiz İç Anadolu'daki buluşmaların sonucunu Genel Merkezimizde yaptıkları açıklama ile duyurdu.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran ve beraberindeki heyetimiz buluşmaların İç Anadolu durağında Konya’daydı.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran ve beraberindeki heyetimiz Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmalarının ikincisini İç Anadolu Bölgesi’nde gerçekleştiriyor.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran ve kadın vekillerimiz, İstanbul Sözleşmesinin 10’uncu yıl dönümü vesilesiyle Diyarbakır’da basın açıklaması yaptı.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki gelişmeleri değerlendirdi.
Kadın Meclisimizin açıklaması.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran ile milletvekillerimiz Züleyha Gülüm ve Serpil Kemalbay Meclis’te basın toplantısı yaptı.
Kadın Diplomasi Komisyonumuz, Danimarka Kızıl-Yeşil İttifakı Kadın Komitesinden Sinem Demir, Anne Hegelund ve Maria Temponeras öncülüğündeki Danimarkalı katılımcılar ile online bir toplantıda bir araya geldi.
Kadın Meclisi heyetimiz Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmalarının üçüncü gününde Aydın'da ziyaretlerine devam etti.
Kadın Meclisimiz ve bileşen kadın yapıları ile HDK Kadın Meclisleri ve DTK Kadın Meclisinin ortak açıklaması.
Kadın Meclisi heyetimiz Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmalarının ikinci gününde İzmir’deki ziyaretlerine devam etti.
Kadın Meclisimiz "Kadın Yoksulluğuna Hayır" demek için İzmir'de kadın kurumlarıyla bir araya geldi.