Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran ve beraberindeki heyetimiz, Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmalarına Marmara’da devam ediyor.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan, Kadın Meclisimizin yürüttüğü Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmaları kapsamında Bursa’da.
Kadın Meclisimiz, Deniz Poyraz’ın katledilmesi ve İstanbul Sözleşmesi’nden geri çekilme kararına ilişkin Meclis Çankaya kapısı önünde basın açıklaması yaptı.
Kadın Meclisi üyelerimiz ile HDK, Yeşil Sol Parti, SKM, Mor Dayanışma, Kadınlar Birlikte Güçlü, İzmir Kadın Yazarlar Derneği, KESK Kadın Meclisinden kadınlar Deniz Poyraz’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Kadınlar İçin Adalet Kampanyamızın ikinci etabı olan Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmaları Çukurova’da devam ediyor
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan ve beraberindeki heyetimiz Antakya Kadınlar Birlikte Güçlü Platformu ve Gezi Anneleri ile bir araya geldi.
Eş Genel Başkanımız Pervin Buldan ve beraberindeki heyetimiz Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmalarımız kapsamında Adana Kadın Platformu bileşenleriyle bir araya geldi.
Kadınlar İçin Adalet Kampanyamızın ikinci etabı olan Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmalarının 5'incisi Çukurova’da başladı.
Urfa, Adıyaman, Dersim, Ağrı, Iğdır ve Bitlis'te gerçekleştirilen Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmalarının sonuçları Genel Merkezimizde yapılan basın toplantısıyla açıklandı.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran ve beraberindeki heyetimiz, Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmaları kapsamında Bitlis'teydi.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran ve beraberindeki heyetimiz, Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmaları kapsamında Iğdır’daydı.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran ve beraberindeki heyetimiz, Kadın Yoksulluğuna Hayır Buluşmaları kapsamında Ağrı’daydı.
Kadın Meclisimiz, yeni dönem politik mücadele hattını belirlemek üzere Genel Merkezimizde toplandı.