Kadın Meclisimiz, bu sabah kadınlara yönelik gerçekleştirilen operasyona ilişkin Genel Merkezimizde açıklama yaptı.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran, Batman’da yapılan açıklamada 25 Kasım'a yönelik engellemelere tepki gösterdi.
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü etkinliklerinin startını İzmir’de yaptığımız basın açıklamasıyla verdik.
Kadın Meclisimiz İstanbul Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi Abidin Dino Salonu'nda “Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Bütçe Çalıştayı" düzenliyor.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran, Genel Merkezimizde gerçekleştirdiği basın toplantısında kadın gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran, Genel Merkezimizde gerçekleştirdiği basın toplantısında kadın gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Kadın Meclisimizin açıklaması.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran, Genel Merkezimizde düzenlediği basın toplantısıyla kadın gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Kadın Meclisimiz, 5’inci Olağan Kongremizin ardından ilk toplantısını Genel Merkezimizde gerçekleştirdi.
Kadın Meclisimiz, Norveç Yeşil Parti Yönetim Kurulu Üyesi Bente Klagen Hjelm ve SolKurd üyesi Jila Hassanpour ile Genel Merkezimizde bir araya geldi.
Kadın Meclisimiz, Ortadoğu Masamız ve TJA aktivistleri 5. Olağan Kongremize katılmak üzere Ortadoğu ve Kuzey Afrika’dan gelen kadın heyetiyle Genel Merkezimizde bir araya geldi.
Kadın Meclisi Sözcümüz Ayşe Acar Başaran, Genel Merkezimizde basın toplantısı düzenleyerek kadın gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
2 gün sürecek olan 4’üncü Olağan Kadın Konferansımız, “özgürlükte ısrarlı, mücadelede kararlıyız” sloganıyla Ankara'da yapılıyor.