Parti Sözcümüz Saruhan Oluç, MYK toplantımıza verilen arada düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu
Grup Başkanvekilimiz Fatma Kurtulan, şarbon vakalarındaki artışın sebeplerinin tespiti, sorumlu olan kişi, kurumlar hakkında gerekli işlemlerin yapılması amacıyla TBMM'ye araştırma önergesi sundu.
Grup Başkanvekilimiz Ayhan Bilgen, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Eş Genel Başkanımız Sezai Temelli Amed'de başlayan ve 2 gün sürecek Yerel Seçimlere Hazırlık Toplantısı'nın açılış konuşmasını yaptı
Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Sezai Temelli, hakkında idam cezası verilen İranlı Kürt aktivist Ramin Hüseyin Penahi’ye ilişkin İran Büyükelçisi Mohammad Ebrahim Taherian Fard’a bir mektup iletti
Eş Genel Başkanımız Sezai Temelli, Amed'den sonra İstanbul'da Dünya Barış Günü Mitingine katılarak yurttaşlara seslendi
Eş Genel Başkanımız Sezai Temelli, Amed İstasyon Meydanı'nda gerçekleştirilen Dünya Barış Günü Mitingi'nde coşkulu kalabalığa seslendi
Grup Başkanvekilimiz Fatma Kurtulan, Amed'de yapılacak olan 1 Eylül Dünya Barış Mitingi öncesinde bölge milletvekillerimizin katılımı ile bir basın toplantısı düzenlendi.
Grup Başkanvekilimiz Ayhan Bilgen ile milletvekilleri ve il yöneticilerimizden oluşan heyetimiz Dêrsim'deki yangın alanlarına girişlerinin engellenmesinin ardından bir açıklama yaptı.
Eş Genel Başkanlarımız Pervin Buldan ve Sezai Temelli ile milletvekillerinden oluşan bir heyet Asrın Hukuk Bürosunu ziyaret etti.
Parti Sözcümüz Saruhan Oluç, Genel Merkezimizde yaptığı basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Batman Milletvekilimiz Feleknas Uca, Mardin Milletvekillerimiz Pero Dündar ve Tuma Çelik'in Mardin Midyat Mülteci Kampı'nı ziyaretleri engellenmektedir.
Kadın Meclisi Sözcümüz Dirayet Dilan Taşdemir, Genel Merkezimizde düzenlediği basın toplantısında 'Kadın Gündemi'ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Parti Sözcümüz Saruhan Oluç, MYK toplantımıza verilen arada düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Eş Genel Başkan Yardımcımız Murat Çepni'nin Ordu'da yaşanan sel felaketine ilişkin basın açıklaması
Grup Başkanvekilimiz ve Mersin Milletvekilimiz Fatma Kurtulan başkanlığındaki bir heyet işkence iddiaları konusunda Tarsus Cezaevi idaresi ile bir görüşme gerçekleştirdi.