Eş Genel Başkanımız Sezai Temelli başkanlığındaki heyetimiz Temel Karamollaoğlu ile görüştü

Kayyım hukuksuzluğu, yargı paketi, demokrasi ittifakı ve demokratik anayasa gündemleriyle yürüttüğümüz görüşmelere Saadet Partisi ile devam ettik.

Eş Genel Başkanımız Sezai Temelli, Meclis Başkanvekilimiz Mithat Sancar, Grup Başkanvekilimiz Fatma Kurtulan ve Eş Genel Başkan Yardımcılarımız Alican Önlü ve Nazmi Gür’den oluşan heyetimiz, bugün Saadet Partisi (SP) Genel Merkezini ziyaret ederek, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu başkanlığındaki heyet ile görüşmüştür. Karamollaoğlu'na Genel Başkan Yardımcıları Mesut Doğan, Hakkı Akkiraz, Fatih Aydın ve Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman eşlik etmiştir.

Türkiye'nin sorunlarının kapsamlı bir şekilde ele alındığı görüşmede başta Kayyım Darbesi olmak üzere demokrasi ittifakı, yeni anayasa ve yargı reformu gibi pek çok konu ele alınmıştır.

Kayyım Darbesi’nin kabul edilemez olduğu konusunda hemfikir kalınan görüşmede, kayyımcı bir zihniyetle Türkiye’nin yönetilemeyeceği karşılıklı olarak ifade edilmiştir. Sorunların ortak bir akılla çözülmesi konusunda fikir birliğine varılmıştır.  

28 Ağustos 2019