
Eş Genel Başkanımız Iğdır'da halk buluşmasına katıldı ve burada bir konuşma yaptı:
Tüm engellemelere rağmen Iğdır’dan milletvekili çıkardık. İşte bu sizin başarınız. İşte bu Iğdır halkının başarısı. Iğdırlı kadınların Iğdırlı gençlerin başarısı. Bu başarıyı 24 Haziran seçimlerinde bir kez daha ispatlayacağız. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum.
24 Haziran seçimleri baskın seçimdir. AKP-MHP ittifakının, AKP MHP koalisyonunun Türkiye’nin yönetilemediği bir dönemde, Türkiye’de ekonomik ve siyasal krizlerin yaşandığı bir dönemde Türkiye toplumunun önüne çıkardığı bir baskın seçimdir. Çünkü bu ülkeyi artık yönetemiyorlar. Bu ülkeyi KHK’lerle OHAL’le yönetemiyorlar. Bu yüzden erken seçim kararı aldılar.
Ne yaptılarsa yüzde 50’yi geçemiyorlar. Ancak kriz yaşandığı için baskın seçim kararı almak zorunda kaldılar.
Savaş ilan ettiler. Afrin’i işgal ettiler, ama kazanamadılar. Çünkü Türkiye toplumu ölüm, kan, savaş görmek istemiyor. Türkiye toplumu acı çekmek istemiyor.
26 Nisan 2018